Margriet Rutgers

Bewegen wat raakt en raken wat beweegt


Individuele systemische coaching

Systemisch werk kan onderdeel uitmaken van een sessie. Hierbij kijken we in een individuele opstelling naar de onderliggende dynamieken die spelen in de systemen waar we mee verbonden zijn. Dat kan familie zijn, maar daarnaast zijn we ook verbonden door bijvoorbeeld werk, sport, vereniging. Een opstelling brengt de realiteit van het systeem in beeld en daarmee kun je zaken uit de schaduw halen. Dat gegeven op zich kan al veel beweging brengen.


Persoonlijke ervaringen

"Een fijn samenzijn was het en wat heb je het fantastisch verwoord. Ik vond het heel prettig, je betrokkenheid, je mens zijn tijdens onze sessies. Dat helpt mij verbinding te voelen, om nog dichter bij mezelf en m'n ziel te komen. Heel fijn dat een puur, wijs mens zoals jij me hierin (heeft) begeleid. Bedankt hiervoor! Ieder mens zou zich zo'n traject als met jou moeten gunnen :-) Wat heeft het me veel inzichten gegeven, eigenlijk in totaliteit een u-turn in m'n leven."

Josette

"Vanuit mijn hart een recensie voor Margriet. Een bijzondere wijze vrouw met een fijne begeleiding. De goede vragen precies op het juiste moment. Een vrouw die met haar gehele hart aanwezig is en een vrouw die mij iedere keer weer begeleid naar mijn grootste innerlijke schatten. Iedere sessie ga ik weer met “ruimte" binnen in mijzelf naar huis. Iedere keer sta ik weer versteld van de diepgang en de antwoorden die boven kwamen. Mede dankzij Margriet voel ik weer de levensstroom en de verbinding met mijn hart. Ik zou iedere Vrouw / Man de begeleiding van Margriet aanraden. Of het nou gaat om persoonlijke ontwikkeling of andere vraagstukken. Haar begeleiding is onbetaalbaar."

Tanja

Reacties op de qigongweek op Ibiza:

“Ik kijk terug op een heel bijzondere en waardevolle week en ben ontzettend blij dat ik ben meegegaan. Ik merk dat de week me rust heeft gebracht, waardoor ik nu over een aantal dingen wat lichter kan denken”

“…de intense en bijzondere week, met zoveel moois, dank je wel Margriet voor deze heerlijke week. Je bent een bijzonder mens, je brengt licht, rust en warmte, heel fijn”

"In de achtbaan waarin ik zat de afgelopen jaren heb ik veel geduld en vertrouwen mogen ervaren in de begeleiding door Margriet. Haar wijze en lieve woorden zijn mij vaak tot steun geweest, dank hiervoor."

"Margriet geeft vertrouwen, door haar warme persoonlijkheid en rust heeft ze ervoor gezorgd dat ik me veilig voel. Door deze veilige omgeving, is het mij gelukt om op zoek te gaan naar mijzelf! Een ware ontdekkingstocht met ups en downs, maar het was de moeite waard. De sessies met margriet hebben ervoor gezorgd dat ik stapje voor stapje mezelf beter heb leren kennen en bewuster kijk naar mijzelf"

"Met zachte krachtige handen en een groot hart weet Margriet het ‘echte' aan te raken. Door haar contact maken op allerlei niveaus kom ik ook weer dicht bij mezelf en kan ik op eigen benen verder. En altijd met zin in het leven en vol goede moed"

"Haar kracht ligt in het herkennen en benoemen van de niet fysieke signalen van het lichaam. Margriet heeft het vermogen om in de non-verbale communicatie van het lichaam te gaan"

"Het is de kracht van aanwezig zijn en het besef dat je iedere keer opnieuw een keuze hebt die me raken in het contact"