Margriet Rutgers

Bewegen wat raakt en raken wat beweegt


TARIEVEN

Particulieren

Consult, 75 minuten
Consult, 60 minuten

€ 80,-
€ 67,50

Afzeggen tot 24 uur voor de besproken tijd is kosteloos. Bij afzeggingen binnen 24 uur voor de besproken tijd kan het volledige tarief in rekening worden gebracht.


Beroepsvereniging

Touché is sinds januari 2017 aangesloten bij de beroepsvereniging BATC onder nummer BR-02458. In dit lidmaatschap is tevens het klacht- en tuchtrecht opgenomen.
batcDe BATC, belangen associatie therapeut en consument, bewaakt de kwaliteit van haar leden door regelmatige toetsing van de praktijk. Daarnaast dienen de leden te beschikken over het certificaat Westerse Medische Basiskennis en jaarlijks nascholing te volgen. Mijn behandelingen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.
In tegenstelling tot eerdere berichten blijken de meeste zorgverzekeraars geheel 2019 mijn behandelingen nog te vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Vraag bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden. Op onderstaande link van de BATC kun je één en ander nog nader onderzoeken.
www.batc.nl

Neem voor de eerste afspraak notitie van onderstaande behandelingovereenkomst en privacy-verklaring.
Het is niet noodzakelijk de behandelovereenkomst en privacy-verklaring uit te printen. Voorafgaand aan uw eerste consult ontvangt u een intakeformulier waarin u wordt gevraagd of u de informatie op de website heeft gelezen.


Bedrijven, op locatie

Lichaamscoaching

25 minuten
55 minuten

€ 35,-
€ 65,-

Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten binnen 20 km.

Voor het programma "Wake-up call” worden op aanvraag op maat gemaakte offertes opgesteld. Dit is afhankelijk van frequentie, reistijd, groepsgrootte en gewenst programma.