Margriet Rutgers

Bewegen wat raakt en raken wat beweegt


WORKSHOPS/CURSUSSEN

Beweging verbindt en verbinding beweegt. In de workshops en cursussen die ik organiseer staan deze twee principes altijd centraal: beweging en verbinding. In deze workshops kan ik samenwerken met gekwalificeerde trainers en natuurgeneeskundig therapeuten. Voor 2020 staan de volgende workshops en cursussen op het programma.

 

Trainingen in binnen- en buitenland voor 2022 in verband met de wereldsituatie nog niet gepland.

  

QIGONG

In 2022 starten de lessen in februari. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de site. De kosten zijn afhankelijk van welke lesovereenkomst je wilt afsluiten. Klik op algemene voorwaarden voor lesinformatie.

De les is op vrijdagmorgen van 9.30 tot 10.45 uur. Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
Je kunt je via contact aanmelden voor een gratis proefles om zelf te ervaren hoe helend deze oefeningen voor lichaam en geest kunnen zijn. Qigong bestaat uit zachte, vloeiende bewegingen die de energiestromen versterken en balanceren. Je zult ervaren dat je de drukte in je hoofd gemakkelijker kunt laten voor wat het is, doordat je aandacht verschuift naar het centrum van wie je bent, je dantian, je hara, je onderbuik.

TAO VAN DE VROUW

In 2022 zal er in het najaar weer een training Tao van de vrouw worden aangeboden. Nadere informatie volgt. Deze training is erop gericht vrouwen weer meer thuis te laten komen in hun bekken en de levensenergie vanuit de nieren en eierstokken te revitaliseren. Voor nadere informatie, afstemming en aanmelding kun je contact opnemen via mail of telefoon.

Zowel de qigonglessen als de training Tao van de vrouw komen niet voor vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking.